Skip to main content

Steins in verband gebracht met Vive Kielce

Volgens de website Handball Planet bestaat de kans dat international Luc Steins de nieuwste aanwinst van het Poolse Vive Kielce wordt.

Advertentie

Voorzitter van de club Bertus Servaas, in bezit van een Nederlands en Pools paspoort, heeft op Twitter een transfer aangekondigd. Volgens bronnen van de website Handball Planet zou het om Steins gaan. De Limburger is op dit moment bij de nationale ploeg voor de WK-playoff met Portugal en wil niet op de berichtgeving reageren.

Nog vast tot 2024
De spelmaker van Oranje is bezig aan zijn tweede seizoen bij het Franse PSG. Tijdens een blessureperiode van international Nicola Karabatic maakte Steins door zijn snelheid en overzicht veel indruk in Parijs en op dit moment is hij een vaste waarde bij de Champions League-club.

Een jaar geleden heeft Steins zijn contract bij PSG met drie seizoenen verlengd. Mocht Vive Kielce de middenopbouwer willen overnemen moet de club, evenals PSG kwartfinalist in het kampioenenbal, het tweejarige contract van Steins in de hoofdstad van Frankrijk mogelijk afkopen.

Remili en Kounkoud
Eerder wist Vive Kielce Nedim Remili en Benoit Kounkoud bij PSG los te peuteren. Ook heeft de Poolse topclub Stas Skube, net als Steins een spelmaker, van HC Meskov Brest voor het nieuwe seizoen gecontracteerd.

Foto: FotoReza

Advertentie