Skip to main content

Studio Sport aanwezig bij openingskraker BENE-League

NOS Studio Sport is zaterdagavond aanwezig bij het topduel tussen Targos Bevo HC en JMS/Hurry-Up. De openingswedstrijd in de BENE-League staat in teken van de flitsrentree van succescoach Martin Vlijm.

Advertentie

In 2014 stuntte de Amsterdammer in Limburgse dienst met het landskampioenschap voor Bevo. Rivaal OCI-Lions werd in een bloedstollende BOT-serie verslagen. Deze zomer maakte de hoofdcoach de overstap naar kersverse kandidaat in de BENE-League Hurry-Up.

Leeuwentemmer uit Panningen
Met de Drentse ploeg keert Vlijm in de eerste speelronde terug in Panningen. Beide ploegen, de nummers twee en drie van het afgelopen seizoen, staan in het openingsduel van de grensoverschrijdende topcompetitie lijnrecht tegenover elkaar. De NOS is aanwezig bij de clash en zal op zaterdagavond een samenvatting uitzenden in Studio Sport.

Voorbeschouwing
Later deze week beschouwt Handbal Inside voor met het lijdende voorwerp: Martin Vlijm. De ‘Leeuwentemmer uit Panningen’ heeft in het Drentse Zwartemeer te maken met een hele andere omgeving, spelers en condities.

Foto: FotoRezaAdvertentie