TBV Lemgo verrast tegen Rhein-Neckar Löwen

0

Het Nederlands getinte TBV Lemgo heeft bonuspunten opgepikt tegen hoogvlieger Rhein-Neckar Löwen. Het Bundesligaduel eindigde donderdagavond in 30-25 (17-14) voor de thuisploeg.

Een week geleden plaatste TBV Lemgo zich voor de Final4 van de bekercompetitie. Waar het voor Fabian van Olphen en consorten in de Bundesliga niet wil vlotten, krijgt het in de beker een kans het seizoen glans te geven.

De bekerzege op Die Eulen Ludwigshafen heeft TBV Lemgo zichtbaar goed gedaan. Donderdagavond werd door de blauw-witten in eigen huis afgerekend met het Rhein-Neckar Löwen van superster Uwe Gensheimer. Dani Baijens (2) en Fabian van Olphen vonden het net.

THW Kiel
Door de overwinning in de zevende speelronde in Duitsland vindt TBV Lemgo aansluiting bij de brede middenmoot. In de halve bekerfinale is de Nederlands getinte formatie gekoppeld aan THW Kiel.

EK
Eind december staat de laatste speelronde in de Bundesliga op het programma. Begin januari sluiten Baijens, Van Olphen en Schagen aan bij Oranje. De nationale ploeg speelt in voorbereiding op het EK in Trondheim oefenwedstrijden in Zwitserland.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here