Topclubs staan in de rij voor deze toptalenten

By 4 mei 2017Eredivisie, Featured

Met de aanstaande finale om de landstitel nadert het zaalseizoen het hoogtepunt. Clubs sleutelen aan de selectie voor het nieuwe seizoen. Deze groeibriljanten zijn mikpunt van getouwtrek. 

Robin Schoenaker
De lange schutter van AES/Arnhem miste op een haar naar de BENE-League. De krachtige jongeling kan rekenen op belangstelling uit Nederland en België.

Pepijn Michielsen
Draaide een heerlijk seizoen bij AJ Sports/Hellas, maar zag tegen HARO het noodlot toeslaan door een beenbreuk. Wellicht niet de juiste timing over te stappen naar een topclub. Herstel van het lichaam staat voorop.

Yannick Boers
Slechts 18 jaar, maar was met tientallen treffers bijna goed voor directe handhaving van Hercules. Slaagde er net niet in. Is de linkshandige Zuid-Hollander toe aan de volgende stap?

Sander Visser
Stapte over van de jeugd van Houten naar Oosting/E&O. Maakte snel indruk op coach Kippers en veroverde een basisplaats op de rechterhoek in Drenthe. Verwijst met zijn verlenging de geruchten naar het rijk der fabelen.

René de Knegt
Is de gedreven sluitpost klaar voor de stap naar de BENE-League? Groeide, ondanks zijn leeftijd, uit tot steunpilaar onder de lat bij Hellas.

Arjan en Niels Versteijnen
Tweeling bij Red-Rag/Tachos. Als tieners onmisbare schakels in Waalwijk op de rechterkant en tussen de palen. Op de radar bij meerdere Nederlandse topclubs.

Foto’s: Jaap van der Pijll, Tina Kolthof en Luc van Leeuwen