Skip to main content

TV-gids: Oranje in hoofdfase op het EK

By 9 december 2016Oranje, Oranje Dames, Voorpagina

De twee aanstaande EK-duels van Nederland zijn te zien op het betaalkanaal van Ziggo Sport: Ziggo Sport Extra. Het ‘duel van de eeuw’ en de talkshow Peptalk worden uitgezonden op het open kanaal. #digitaletvgids #letsgo

Advertentie

Zaterdagavond neemt de formatie van Helle Thomsen het in Göteborg op tegen thuisland Zweden. Om 18:30 kun je inschakelen op Ziggo Sport Extra of de stream van de EHF. Op het open kanaal van Ziggo Sport zal het ‘duel van de eeuw’ tussen Badr Hari en Rico Verhoeven worden uitgezonden.

Flitsen in Peptalk
Ook maandag moet je je laptop, smartphone of tablet erbij pakken. Wanneer Nederland om 18:30 begint tegen Servië, start Jack van Gelder zijn talkshow bij Ziggo Sport: Peptalk. Tijdens de uitzending van het praatprogramma zal af en toe live geschakeld worden naar het handbalduel. Voor de volledige wedstrijd moet je opnieuw inschakelen op Ziggo Sport Extra.

Wanneer Nederland woensdag om 16:15 Spanje treft, wordt de wedstrijd rechtstreeks uitgezonden op het open kanaal van Ziggo Sport (kanaal 14). Feest! Op zowel zaterdag als maandag is een lange samenvatting van de wedstrijden van de handbalsters later op de avond te zien op Ziggo Sport.

Halve finale
Na de knappe overwinning van Nederland op Frankrijk nemen Thomsen en haar dames twee punten mee naar de hoofdfase. Alleen Zweden en Servië hebben een puntje meer. Woensdag aan het begin van de avond weten we of Oranje zich heeft weten te scharen bij de top-2 en daarmee plaatsing heeft afgedwongen voor de halve finale van het EK.

Foto: Raymond Koning

Advertentie