Tweede ronde in Europa ver weg voor Hurry-Up

By 13 september 2021Voorpagina

Door een matige tweede helft is de tweede ronde van de EHF European Cup ver weg voor BENE-Leagueploeg Hurry-Up uit Zwartemeer.

Dit weekend kwam de Drentse club in Turkije in actie. Tot 15-14 bij rust kon Hurry-Up thuisploeg Beykoz BLD SK bijbenen.

In de eerste helft scoorde aanvoerder Bernie Vermeer, bezig aan zijn tweede seizoen in Zwartemeer, vier uit vier. Onder de lat maakte doelman Boris Tot zich met meerdere stops nuttig.

Onbewust opgegeven
Na 19-16 ging het mis. In de tweede helft sloeg Beykoz BLD SK een gaatje van negen: 32-23. De return is zaterdagavond in Emmen. Hurry-Up, dat donderdagavond eerst op bezoek gaat bij landskampioen Aalsmeer, moet terugkomen van min negen.

Trainer/coach Joop Fiege tegenover RTV Drenthe: “De tweede helft zakken we door het ijs. We misten open kansen en krijgen er meteen één om de oren. Je moet blijven knokken voor de terugwedstrijd, maar onbewust hebben jongens opgegeven.”

Bevo
Ook competitiegenoot Bevo doet mee aan de EHF European Cup. In de tweede ronde moeten de Panningers naar Israël.