Skip to main content

Van den Beucken wil afsluiten in finale

Na veertien seizoenen gaat Jeroen van den Beucken (29) stoppen. Dat staat in De Limburger.

Advertentie

De linkerhoekspeler bleef Bevo altijd trouw. Na de HandbalNL League is het tijd voor anderen dingen. Van den Beucken: “Ik wil meer vrije tijd. Geen verplichtingen meer naast m’n werk.”

Misschien in het tweede
Zaalvoetballen, op skivakantie en uitjes met zijn vriendin. Van den Beucken is bezig aan seizoen veertien in Panningen. De teller van clublegende Ron Klemann staat op zestien. “Ik blijf betrokken. Het is hier te leuk om helemaal weg te gaan. Misschien ga ik in het tweede spelen.”

Bevo 2 is actief in de eredivisie. Ook is Van den Beucken op dit moment de HT3-cursus aan het afronden. Ambities in het trainersvak heeft de flankspeler, landskampioen in het seizoen 2013/2014, op dit moment niet.

Van den Beucken wil afsluiten in de finale om de landstitel. In de BENE-League kwam Bevo laat op gang. In de strijd om de schaal beginnen alle ploegen op nul. “Een finaleplek, het kan”, aldus de aanvoerder van de geel-blauwen.

Bomvol en kabaal
Van den Beucken besluit: “Ik hoop dat de hal nog een paar keer bomvol is met een hoop kabaal. Tegenstanders koen dan niet graag naar Panningen. Het zou voor mij de kers op de taart zijn.”

Foto: FotoReza

Advertentie