Van der Linden kiest voor terugkeer

Jesse van der Linden (19) kiest voor een terugkeer naar Hellas. Dat meldt Peter Lotman in het AD.

Advertentie

Na leerzame jaren bij Aalsmeer heeft Van der Linden ervoor gekozen weer voor jeugdliefde Hellas te spelen. Hij hoopt bij de Haagse eredivisionist het plezier in het spelletje terug te vinden.

Gemixte groep
Van der Linden: “Ik vind het erg jammer om weg te gaan, want ik heb veel nieuwe mensen ontmoet bij Aalsmeer en ze hebben veel geïnvesteerd in mij. Toch had ik moeite om door te gaan. Daarnaast is de combinatie VWO en topsport nooit het makkelijkste geweest.”

De opbouwspeler kijkt ernaar uit het wit-blauw van Hellas weer te gaan dragen. “Het is nu een gemixte groep van spelers die al langer in de eredivisie spelen en mijn oude teamgenoten die ook naar de senioren zijn doorgestroomd”, vertelt Van der Linden. “Dit team kan de komende jaren goede progressie doormaken en dat zie ik heel erg zitten.”

Maarten Roestenburg
Trainer/coach van Hellas Maarten Roestenburg over het aansluiten van het talent in Den Haag: “Hij is een enthousiaste gast die zich bij Aalsmeer heel sterk heeft doorontwikkeld. Hij is op veel manieren inzetbaar binnen ons team. Een aanwinst, aan wie we veel plezier gaan beleven.”

Foto: Ils Pattipeilohy

Advertentie