Skip to main content

Vanavond: Topwedstrijden in Volendam en Sittard

Tijdens de midweekse speelronde in de BENE-League staan vanavond twee topduels op het programma. Er kan in Volendam en Sittard vuurwerk verwacht worden.

Advertentie

Volendam ontvangt vanavond provinciegenoot Aalsmeer. Een heuse derby op dinsdagavond. Waar de gasten uit de bloemenstad nog altijd niet verloren hebben, lijkt ook Volendam het juiste ritme gevonden te hebben.

Na het seizoen gestart te hebben met twee nederlagen is de formatie van Geert Hinskens (foto) en zijn assistent Gerrie Eijlers al drie wedstrijden op rij in de BENE-League ongeslagen. Opponent Aalsmeer won afgelopen weekend het topduel van medekoploper Hubo Handbal.

Peter Portengen
Laatstgenoemd team krijgt weinig tijd bij te komen. Hubo Handbal mag opnieuw de borst nat maken, want vanavond staat de Belgische formatie van Peter Portengen op de vloer van de nieuwe runner-up van de BENE-League: LIONS.

Advertentie

Door KTSV Eupen met 40-32 te verslaan heeft LIONS de tweede plaats in de competitie van Hubo Handbal overgenomen. In Sittard mogen de mannen van de Duitser Christopher Jauernik bewijzen dat ze op het juiste plekje op de ranglijst staan.

Op donderdag
Tachos speelt opnieuw thuis. Na Achilles Bocholt prima partij geboden te hebben (30-34) komt morgenavond Hurry-Up langs. De gasten uit Drenthe scoorden in speelronde vijf van de BENE-League een bonuspunt in Neerpelt: 29-29. Met zijn negende zorgde Patrick Miedema voor de remise.

Op donderdag: Sporting Pelt – Bevo. Een nieuwe kans voor de Panningers van de nul af te komen. Samen met Tachos en AtomiX heeft de ploeg van Richard Curfs nog geen punt gepakt. Terwijl thuisploeg Sporting Pelt al op acht staat.

Programma BENE-League:
– Dinsdag 20:00 Volendam – Aalsmeer, 20:15 LIONS – Hubo Handbal, 20:15 Achilles Bocholt – AtomiX, 20:45 Visé – KTSV Eupen
– Woensdag 20:00 Tachos – Hurry-Up
– Donderdag 20:15 Sporting Pelt – Bevo

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie