Verschillen in eredivisie zijn nog klein

By 15 oktober 2021Competities, Eredivisie, Voorpagina

Na vier speelrondes zijn de verschillen in de eredivisie voor mannen nog klein. Het verschil tussen de de nummer drie en negen is slechts één overwinning.

Advertentie

V&L is de verrassende nummer drie op de ranglijst. De nieuw geformeerde ploeg in Zuid-Limburg, gecoacht door Martin Vlijm, heeft drie van de vier wedstrijden weten te winnen. Op zondag gaat V&L op bezoek bij runner-up Aalsmeer 2.

DFS Arnhem tegen Tachos
Tachos, WHC-Hercules, BFC en E&O staan ook nog in het rechterrijtje dat door titelkandidaat Houten wordt aangevoerd. Laatstgenoemde ploeg uit Utrecht is nog ongeslagen. Op zaterdagavond is DFS Arnhem – Tachos een interessant affiche.

De thuisploeg uit Gelderland staat met drie punten negende. Een andere ploeg met evenveel punten Hellas hoopt door in eigen huis van GHV te winnen te stijgen op de ranglijst. De gasten uit Goirle wisten in de vorige speelronde eindelijk te winnen. Provinciegenoot Dynamico werd ondanks een knappe inhaalrace ternauwernood verslagen (27-25).

Degradatiekraker
Dit weekend in Oss een heuse degradatiekraker. Dynamico heeft nog maar één punt en ontvangt hekkensluiter EHC. De bezoekers uit Den Haag, op verzoek omhoog vanuit de eerste divisie, staat op nul.

Programma eredivisie:
Houten – Bevo 2
BFC – Feyenoord
WHC/Hercules – Volendam 2
Havas – E&O
DFS Arnhem – Tachos
Hellas – GHV
Dynamico – EHC
Aalsmeer 2 – V&L

Lees ook: De Bok op zijn gemak bij Houten

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie