Versteijnen heeft eerste competitiezege te pakken

International Niels Versteijnen (20) heeft in dienst van VfL Lübeck-Schwartau in de derde speelronde in de tweede Bundesliga de eerste competitiezege te pakken.

Advertentie

Gisteravond rekende VfL Lübeck-Schwartau met overtuiging af met TSV Eisenach. Na 14-11 bij rust werd het 32-21 voor Versteijnen en consorten.

De lange schutter uit Noord-Brabant was goed voor vier treffers. Daarmee komt het subtotaal van Versteijnen, die onlangs bijtekende bij VfL Lübeck-Schwartau, op veertien doelpunten.

A-interlands
In eigen land brak Versteijnen, die een aantal A-interlands heeft gespeeld, door bij Tachos uit Waalwijk. Via de jeugdopleiding van SG Flensburg-Handewitt stootte hij een jaar geleden door naar de hoofdmacht van de Duitse topclub.

Bij VfL Lübeck-Schwartau is de voormalig huurling uitgegroeid tot basiskracht. Door de winst haakt Versteijnen met zijn ploeg aan bij de middenmoot.

Anel Mahmutefendic
Vanavond komt VfL Gummersbach waar landgenoot Anel Mahmutefendic de assistent van Gudjon Valur Sigurdsson is in actie. De ongeslagen koploper komt het sterke ASV Hamm-Westfalen tegen. Beide teams hebben vier punten uit de eerste twee competitiewedstrijden.

Advertentie