Versteijnen sluit aan bij Achilles Bocholt

Doelman Arjan Versteijnen (19) heeft na zijn gedwongen vertrek bij Bevo een nieuwe club gevonden. De goalie sluit aan bij de kampioen van de BENE-League: Achilles Bocholt.

Advertentie

Door het coronavirus was Bevo genoodzaakt te snijden in de selectie. Versteijnen werd, net als Yme Bertels, kind van de rekening. De club uit Panningen sprak vertrouwen in positiegenoot Bram van Grunsven uit.

Meerdere clubs uit de BENE-League toonden interesse in de jeugdinternational. Meervoudig landskampioen Achilles Bocholt is de gelukkige club die Versteijnen inlijft.

Tachos
Als jongeling brak Versteijnen in Waalwijk door. Namens Tachos debuteerde hij, samen met tweelingbroer en international Niels Versteijnen, al vroeg onder de lat in de eredivisie. De Noord-Brabantse tiener werd al eens opgeroepen voor een A-interland.

Na één seizoen in de BENE-League bij Bevo sluit Versteijnen aan bij titelhouder Achilles Bocholt. Bij de Belgen staat Evert Kooijman onder contract en besloot Limburgse doelman Bjorn Alberts onlangs te stoppen. De Belg Clem Leroy wordt de grootste concurrent van Versteijnen voor de plek tussen de palen.

Tim Claessens
Eerder besloot Tim Claessens al over te stappen naar de ploeg van oud-international van België Bart Lenders. De cirkelspeler ruilt competitiegenoot Volendam in. Landgenoten Martijn Meijer Jordi Creemers ruilen Achilles Bocholt in voor eredivisionist BFC.

Foto: FotoReza

Advertentie

Join the discussion One Comment