Skip to main content

Visé vindt dat naam op rapport ontbreekt

Visé vindt dat er een naam op het rapport na de vechtpartij tijdens het uitduel van een week geleden bij Aalsmeer ontbreekt. Dat is te lezen in het Belgische dagblad La Dernière Heure.

Advertentie

Kopstukken van Visé laten tegenover de krant weten de naam van Samir Benghanem op het rapport van de scheidsrechters te missen. De bestuurders van de BENE-Leagueclub nemen dat het scheidsrechtersduo Steenwinckels/Steenwinckels kwalijk.

Ingekorte rapport een schande
Volgens Visé betuigt Yves Vancosen spijt na het uitdelen van een kopstoot aan EK-ganger Benghanem. De bestuursleden vinden dat de naam van het slachtoffer van Aalsmeer op het verslag van de scheidsrechters naar de tuchtcommissie ontbreekt.

Visé wijst Benghanem aan als aanstichter: “Dan hebben de scheidsrechters de plicht om ook dat op te schrijven. Door dit ingekorte rapport heeft dit tweetal scheidsrechters alle eer in onze ogen verloren.”

Vancosen wel, Bottinga niet
In afwachting van de uitspraak van de tuchtcommissie stond Vancosen afgelopen weekend tijdens de zege van Visé op AtomiX (40-28) gewoon binnen de lijnen. Waar hij er zes kon maken, kwam Tim Bottinga – die na de vechtpartij in De Bloemhof ook rood kreeg – tegen Bevo niet in actie, omdat Aalsmeer hem nog voor de uitspraak heeft geschorst.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie