Visser tekent bij in Nordhorn

By 12 mei 2022Duitsland, Europa, Voorpagina

Sander Visser (23) heeft een nieuw contract bij het Duitse HSG Nordhorn-Lingen ondertekend dat hem tot 2024 bij de club houdt.

Advertentie

De rechterhoekspeler blijft bij de huidige nummer drie van de tweede Bundesliga. Met nog vijf wedstrijden te gaan speelt HSG Nordhorn-Lingen nog om promotie naar het hoogste niveau.

Vertrek van Weber
“Ik ben blij dat de club vertrouwen in me heeft. Nordhorn is natuurlijk een heel mooie en ook grote club”, aldus Visser. In 2020 kwam de rechterhoekspeler over van Volendam. In eigen land heeft Visser ook voor E&O gespeeld.

Positiegenoot en international van Oostenrijk Robert Weber vertrekt en zo heeft Visser meer zicht op speelminuten bij HSG Nordhorn-Lingen. “Ik hoop dat ik mezelf kan blijven door ontwikkelen en zo de eerste man op de rechterhoek te worden”, besluit Visser. “Natuurlijk zou het mooi zijn als dat allemaal in de Bundesliga gaat gebeuren.”

Drie nieuwelingen heeft HSG Nordhorn-Lingen al weten te presenteren. Naast Alexander Feld (HSG Wetzlar) en de Spanjaard Jaime Fernández van Ademar Léon heeft de club een concurrent voor Visser gestrikt. Van SG West Wien uit Oostenrijk komt de 26-jarige Julian Ranftl over.

Patrick Miedema
Teamgenoot van Visser bij HSG Nordhorn-Lingen Patrick Miedema keert na de zomer niet meer terug bij de rood-witten. De oud-international heeft bij BENE-Leagueploeg Hurry-Up getekend.

Foto: FotoReza

Advertentie