Volendam bindt talenten De Vries en Loch

Volendam heeft Jelmer de Vries (20, foto) en Roy Loch (18) een nieuwe handtekening laten zetten waardoor de talenten in Noord-Holland blijven.

Advertentie

Beide spelers maken de meeste minuten in de opleidingsploeg, maar hebben onder trainer/coach Mark Ortega dit seizoen ook al mogen debuteren in de hoofdmacht. Genoeg reden voor Volendam het duo binnenboord te houden.

Cometas
De Vries is in 2018 overgekomen van Cometas uit Leeuwarden. “Ik speel hier nu vier seizoenen en voel me thuis”, aldus de linkeropbouwer. “Ik hoop aankomend jaar meer bij het eerste team aan te sluiten.”

Pas op 13-jarige leeftijd is Loch begonnen met handballen. Vijf jaar later tekent de Volendamse cirkelspeler zijn eerste contract. Loch: “Nu ik een contract heb getekend bij Volendam is de eerste stap gezet om vast te spelen in het eerste en zal ik hier alles voor doen om dit waar te maken.”

Schneider en De Lange
Eerder maakte Volendam de komst van Lucas Schneider (TuS Ferndorf) en Evan de Lange (Quintus) bekend. Fillip Petterson, Florent Bourget en Rob Goudriaan keren in het nieuwe seizoen niet meer terug in het vissersdorp, terwijl spelers als Zlatko Pavicevic en Evert Kooijman Volendam wel trouw blijven.

Foto: Marchel Frome

Advertentie