Skip to main content

Volendam verzekert zich van gedroomd keepersduo

Dennis Schellekens (links op de foto) heeft zijn contract bij Kras/Volendam verlengd. Zo kan de Noord-Hollandse club, na het aantrekken van Gerrie Eijlers, volgend seizoen bouwen op een gedroomd keepersduo.

Advertentie

Twee seizoenen geleden kwam Schellekens over van E&O. Daarvoor was de doelman al eens actief voor Volendam. Op dit moment vormt de 26-jarige international een keepersduo met Marco Woltersom. Laatstgenoemde beëindigt aan het einde van het seizoen zijn handballoopbaan.

2003
In december maakte de roemruchtige club uit het vissersdorp de komst van Gerrie Eijlers bekend. De 36-jarige Amsterdammer liet Volendam in 2003 achter zich en kwam onder meer namens SC Magdeburg vijf jaar uit in de Bundesliga. Aan het eind van dit seizoen laat Eijlers GWD Minden achter zich en keert terug naar eigen land.

Portengen
Het gedroomde keepersduo staat na de zomer onder leiding van Peter Portengen. Na zes kampioenschappen bij Sercodak/Dalfsen gaat de voormalig assistent-bondscoach van de Oranjedames in Noord-Holland een nieuwe uitdaging aan.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie