Voorspel de Spelen: 10.000 euro aan prijzen

By 22 juli 2021Oranje, Voorpagina

Deze zomer staat het grootste sportevenement ter wereld op het programma. In Japan strijden ruim elf duizend atleten voor 339 gouden medailles. Maar ook jij als thuisblijver maakt kans op prijzen!

Advertentie

Zweeler organiseert de Handbal Olympics 2021 waarbij je vier landen moet kiezen die voor jou punten gaan scoren op de Spelen. Je krijgt daarvoor een budget van 47 miljoen euro. Je kunt natuurlijk niet alleen de toplanden kopen, maar hebt ook een paar mindere goden nodig in je team.

Kenners
Heb jij verstand van handbal en weet je welke landen er gaan verrassen en wie de Spelen gaan winnen? Dan is de Handbal Olympics wat voor jou en win je misschien wel 250 euro! De prijzen lopen op naarmate het aantal deelnemers groeit.

Grote prijzenpot
Bij Zweeler kun je niet alleen het handbal, maar ook het gehele sportevenement voorspellen. Door een team met twaalf landen te maken die voor jou de medailles moeten gaan winnen, maak je kans op ruim 10.000 euro aan prijzen. Heb je niet alleen verstand van handbal, maar ben je een algehele sportkenner? Dan is dit je kans.

Klik hier om je meteen te registreren.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie