Vuurwerk verwacht in eredivisie

By 25 januari 2018Eredivisie, Voorpagina

De eredivisie gaat een aantal spetterende affiches tegemoet. Zo komt de top-2 elkaar op zaterdagavond tegen. Er staan nog zes speelrondes op de agenda. 

Advertentie

In Gelderland verwelkomt DFS Arnhem Stipt Payroll/Houten. De koploper uit Utrecht heeft een punt meer dan de thuisploeg: vijfentwintig om zesentwintig. DFS Arnhem declasseerde een week geleden AJ Sports/Hellas (22-31) en lijkt zodoende in vorm voor de kraker.

Beek
Hellas treft opnieuw een taaie opponent. In Beek is Smezo/BFC de opponent. De Limburgse promovendus is in eigen huis lastig te verslaan. De achterstand van de Haagse formatie op de koppositie is twee punten.

Oosting/E&O kan zaterdagavond in eigen huis laten zien wat het waard is wanneer OCI-LIONS 2 op bezoek komt. Beide teams sluiten het linkerrijtje af. In de strijd om een plaats in de play-offs mogen de Emmenaren zich, zeker in eigen huis, geen misstap veroorloven.

Ongeslagen
Kanshebber Red-Rag/Tachos gaat op bezoek bij hekkensluiter ARBO Rotterdam. De Waalwijkers zijn nog ongeslagen en 2018 en werken bovendien wekelijks aan het doelsaldo. Met een vierde plaats behoort de gehoopte top-2 tot de mogelijkheden voor de donkergroenen.

Overig programma:
Def-Fire/Aristos – Herpertz/Bevo 2
FIQAS/Aalsmeer 2 – Cabooter Group/HandbaL Venlo

Foto: Tina Kolthof

Advertentie