VZV geeft landskampioen VOC huiswerk mee

VZV is de alternatieve competitie gestart met een duidelijke overwinning op VOC. Ook vorige week ging de landskampioen al kopje onder.

In ’t Veld, waar jeugdinternationals Lisa Vlug (VZV) en Kim Molenaar (VOC) ontbraken, bleef het in de eerste helft spannend (17-15). Na rust kwamen de gasten uit Amsterdam een kwartier lang niet to scoren waardoor VZV uit wist te lopen.

Na 27-19 werd het 32-24 voor de formatie van Rolf Schulte dat ook de vorige twee oefenduels van VOC winnend afsloot. Met negen doelpunten deed Lotte Prak de Amsterdammers pijn. Ook een week geleden werd de landskampioen op een nederlaag getrakteerd.

Een week geleden was Kwiek, in 2020 nog eerste divisionist, te sterk voor VOC. In Raalte werd het 30-28 voor de thuisploeg. Zo lijkt de ploeg van Rachel de Haze, waar oud-international Michelle Goos meespeelt, zoekende.