Wat staat er dit jaar voor Het Rookie Team van Mizuno op het spel?

By 7 september 2021HI Rookie Team, Voorpagina
Kim Molenaar

De bal vliegt weer door de hal. Wat staat er dit seizoen voor de Het Rookie Team van Mizuno en Handbal Inside op het spel? Een update!

Advertentie

Bo van Wetering
De linkerhoekspeelster van Oranje is naar Denemarken verhuisd. Het het tenue van Odense HC heeft Van Wetering, in de zomer actief in Tokio op de Olympische Spelen, de eerste competitiedoelpunten al gemaakt. Op 6 oktober speelt ze met Oranje in Almere tegen Wit-Rusland.

Niko Blaauw
De schutter is net terug met Jong Oranje uit Letland. Daar eindigde Blaauw met de nationale jeugdploeg achter Montenegro als tweede op de EHF Championship. Afgelopen weekend zat de linkeropbouwer bij de selectie van de hoofdmacht van TBV Lemgo tijdens de verloren Supercup-finale.

Kim Molenaar
Deze zomer goud voor Molenaar op het EK voor B-landen. Namens VOC werkt de goaltjesdief toe naar de competitiestart. In het weekend van 18 en 19 september gaat voor Molenaar en consorten de eredivisie van start.

Thomas Houtepen
Net als Van Wetering ook voor Houtepen een nieuwe club. De spelmaker speelt dit seizoen in het rood-wit van derde Bundesliga-club TV Cloppenburg. Doordeweeks volgt de jeugdinternational uit Zeeland nog altijd het krachtprogramma op Papendal.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie