Weer een zege koploper LIONS in België

LIONS is nog altijd niet geklopt in de BENE-League. Weer pikte de koploper uit eigen land in België twee punten op.

Op bezoek bij Tongeren gaf LIONS, vorige week de sterkste in Bocholt, een 11-15 voorsprong bij rust uit handen. In de slotfase kwam de thuisploeg terug tot 25-25.

Bram Kleijkers
Joris Baart, Ivo Steins, opnieuw Baart en Serge Heijnen beslisten namens LIONS het uitduel: 26-29. Voor rust was doelman Bram Kleijkers belangrijk voor de Zuid-Limburgers.

Door het resultaat blijft LIONS eerste in de BENE-League. Achilles Bocholt volgt op een punt. De titelhouder kwam na 27-31 met de schrik vrij in Zwartemeer: 32-33. Tien seconden voor tijd miste Hurry-Up de kans op de verrassende gelijkmaker.

Aalsmeer
Sporting Pelt maakt de top-3 door een ruime derbyzege op Initia Hasselt (22-40) compleet. Nederlands kampioen Aalsmeer bleef vanavond in Noord-Holland overeind tegen Bevo (32-26) en staat vierde. Vaidas Trainavicius maakte er zeven. De bezoekers uit Panningen blijven de verrassende hekkensluiter in de competitie.