Welkom bonuspunt voor HSG Nordhorn-Lingen

Het Nederlands getinte HSG Nordhorn-Lingen heeft in de strijd tegen degradatie uit de Bundesliga een welkom punt opgepikt.

Op bezoek bij Bergischer HC werd het 25-25. Na 14-10 bij rust kwamen de gasten uit Nordhorn terug in de partij.

Bart Ravensbergen
Bij 21-22 kwam HSG Nordhorn-Lingen even op voorsprong. Even later bij 25-23 leken de twee punten toch naar het team van Jeffrey Boomhouwer, de linkerhoekspeler van Oranje scoorde één keer, te gaan. Anderhalve minuut voor tijd viel toch de gelijkmaker.

In de slotminuut stopte international Bart Ravensbergen een inzet van Bergischer HC. Hij maakte bijna het uur vol en kwam tot elf reddingen (30%).

Degradatiestreep
Door de remise komt HSG Nordhorn-Lingen op tien punten. De rood-witten staan nog altijd onder de degradatiestreep. Het verschil met de veilige zestiende plaats aar HBW Balingen-Weilstetten staat is slechts één punt.