Skip to main content

Welkome stunt Schagen in Berlijn

Bobby Schagen heeft in het lichtblauw van TVB 1898 Stuttgart gestunt in de Bundesliga. In de hoofdstad van Duitsland werd hoogvlieger Füchse Berlin met 25-30 verslagen.

Advertentie

Voor rust sloegen Schagen en consorten een gaatje (12-17). De international uit Amsterdam maakte in Berlijn zes doelpunten. Door de zege stroomt TVB 1898 Stuttgart de middenmoot in.

Zes treffers
Jeffrey Boomhouwer moest met het gepromoveerde Bergischer HC met 25-30 buigen voor Rhein Neckar Löwen. In de pauze was het verschil slechts twee doelpunten (13-15). Boomhouwer was goed voor zes treffers.

Het SG Flensburg-Handewitt, waar international Dani Baijens op de bank bleef, verdedigde donderdagavond de koppositie met succes. Belager SC Magdeburg moest er in bij 26-25 aan geloven. De titelhouder uit Noord-Duitsland heeft alle 22 punten uit elf duels.

Van Olphen
Ook geen winstpartij voor Fabian van Olphen en TBV Lemgo. Op bezoek bij HC Erlangen kwam de formatie van de oud-international tekort: 28-25. Met één goal uit vijf pogingen was Van Olphen ongelukkig in de afronding.

Foto: Jens Körner

Advertentie