Skip to main content

Wilhelmshaven bijt van zich af, Versteijnen op schot

Wilhelmshavener HV is sterk begonnen in de tweede Bundesliga. De door financiële onzekerheid geplaagde ploeg beet in de lastige uitwedstrijd tegen TV Hüttenberg van zich af: 29-32.

Advertentie

Tot een week voor de competitiestart was het nog onzeker of de ploeg van Rutger ten Velde, Duncan Postel en Bartek Konitz wel zou starten aan het seizoen. Sinds het gevangennemen van de grootste geldschieter verkeert de club in ernstige financiële onzekerheid.

Rood Postel
In de uitwedstrijd tegen Hüttenberg gaf Wilhelmshaven meteen een teken van leven af. Na een vroege rode kaart tegen Duncan Postel had Hüttenberg lang de controle over de wedstrijd, maar waren het de Noord-Duitsers die na een sterke slotfase de punten mee naar huis namen.

Versteijnen en Stavast
Ook landgenoten Niels Versteijnen en Ivar Stavast kwamen in actie in de eerste speelronde van de tweede Bundesliga. Versteijnen kon met Lübeck-Schwartau, ondanks zijn zeven doelpunten, niet stunten tegen topfavoriet Gummersbach (25-27). Stavast won met Elbflorenz eenvoudig van Konstanz (21-27). De Limburger trof één keer het net.

Foto: FotoReza

Advertentie