Winterstop is over: 5 topspelers uit de eredivisie

By 10 januari 2018Eredivisie, Voorpagina

Na een winterstop gaat de eredivisie dit weekend verder. Twee tickets voor de play-offs om de BENE-League liggen klaar. Deze vijf uitblinkers snakken naar de grensoverschrijdende topcompetitie. 

Advertentie

Jarn van Gool (Stipt Payroll/Houten)
De doelpuntenmaker genoot zijn opleiding in Limburg, maar kruipt in Midden-Nederland uit zijn schulp. Sinds 2014 in dienst bij de ambitieuze eredivionist uit Houten. Gidst zijn ploeg wekelijks naar het einde van de wedstrijd.

Loek van Bergen en Henegouwen (AJ Sports/Hellas)
Deze clubman kende veel hoogte- en dieptepunten in het Haagse blauw-wit. Met nog acht wedstrijden te gaan maken de 25-jarige opbouwer en Hellas een goede kans op plaatsing voor de play-offs.

Robin Schoenaker (DFS Arnhem)
De schutter bleef DFS Arnhem deze zomer, ondanks veel belangstelling uit de BENE-League, trouw. Met een puntje achterstand op de koploper zijn Schoenaker en consorten volledig in de race voor de promotiepoule.

Niels Versteijnen (Red-Rag/Tachos)
De linkshandige tiener maakt wekelijks indruk in het Brabantse groen. Laat ook in de kleuren van de nationale ploeg van zich horen. Hoe lang kan Tachos de rechteropbouwer behouden?

René Jaspers (Oosting/E&O)
De technische linkerhoekspeler werkt zich vaak in de dubbele cijfers. Zowel vanaf de flank als de zevenmeterlijn trefzeker. In het Drentse groen een outsider voor de play-offs. Achterstand op de competitieleiders is vijf punten.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie