Skip to main content

Handbal Inside is het grootste handbalplatform van Nederland. Sinds december 2015, toen de Oranjedames de WK-finale bereikten, knokt de nieuwssite dagelijks voor een basisplaats in het scherm van de liefhebber.

On- en offline wil Handbal Inside van zich laten horen. Met snel nieuws, spraakmakende interviews Рin tekst en video Рen fijne verhalen hoopt het handbalplatform op een plekje bij de liefhebber van de sport. Op een tabbladje op de smartphone óf als abonnee van het magazine.

Op Instagram, Facebook Рwaar het platform iedere dag naar meer dan vijfentwintigduizend volgers zwaait Рen Twitter is Handbal Inside te volgen. Zo mis je geen broodnodig nieuwtje, pittige uitspraak of toffe actiefoto van de heerlijke handbalsport. In het hardcopy blad Handbal Inside Magazine vind je alles waar op internet geen tijd of ruimte voor is.

Mailtje sturen
Handbal Inside staat open voor nieuwtjes, tips of opmerkingen. We willen de handbalsport in Nederland zo goed, leuk en vers mogelijk verslaan. Stuur een mail naar redactie@handbalinside.nl.

Redactieleden:
Jasper Steenhuis
Bobby Schagen
Stijn Steenhuis

Fotografen:
Jaap van der Pijll
Tina Kolthof
Reza Karimidouna