Skip to main content

Handbal Inside is het grootste handbalplatform van Nederland. Sinds december 2015, toen de Oranjedames de WK-finale bereikten, knokt de nieuwssite dagelijks voor een basisplaats in het hoofd van de handballiefhebber.

On- en offline wil Handbal Inside van zich laten horen. Met snel nieuws, spraakmakende interviews – in tekst en video – en fijne verhalen hoopt het handbalplatform op een plekkie bij de liefhebber van de sport. Op een tabbladje op de smartphone óf als abonnee van het magazine.

Op Instagram, Facebook – waar het platform iedere dag naar vijfentwintigduizend volgers zwaait – en Twitter is Handbal Inside te volgen. Zo mis je geen broodnodig nieuwtje, pittige uitspraak of toffe actiefoto van de heerlijke handbalsport. In het hardcopy blad Handbal Inside Magazine vind je alles waar op internet geen tijd of ruimte voor is. Aanrader!

Mailtje sturen
Handbal Inside staat open voor nieuwtjes, tips of opmerkingen. We willen de handbalsport in Nederland zo goed, leuk en vers mogelijk verslaan. Een mailtje sturen naar redactie@handbalinside.nl is gratis.