Skip to main content

5 toptransfers in de Champions League uitgelicht

By 27 augustus 2021Buitenland, Voorpagina

Op Champions League-niveau is er flink zaken gedaan. Vijf toptransfers uitgelicht.

Advertentie

5. Ali Zein (FC Barcelona)
De schutter van de nationale ploeg van Egypte, vierde in Tokio, gaat het in Europa proberen. Zein komt over van Sharjah FC uit de Emiraten en gaat met de kampioen van Spanje uitkomen in de Champions League.

4. Emil Jakobsen (SG Flensburg-Handewitt)
De runner-up uit Noord-Duitsland SG Flensburg-Handewitt heeft opnieuw in Denemarken geshopt. De topschutter van de competitie Emil Jakobsen, inzetbaar op de linkerhoekpositie, komt over van topploeg GOG Gudme. Positiegenoot Magnus Jøndal uit Noorwegen is gestopt.

3. Kevin Møller (SG Flensburg-Handewitt)
Ook de vervanger van doelman Torbjorn Bergerud, hij maakt op zijn beurt de overstap naar GOG Gudme, komt uit het Noord-Europese land. Møller ruilt FC Barcelona in voor het donkerblauw-rood van SG Flensburg-Handewitt.

Advertentie

2. Dylan Nahi (Vive Kielce)
Een nieuwe ster in Polen: baltovenaar Nahi. De Franse linkerhoekspeler sluit aan bij de kampioen van het land: Vive Kielce. Voormalig teamgenoot bij PSG en winnaar van Olympisch goud Nedim Remili komt over een jaar naar de ploeg waar landgenoot Bertus Servaas aan de touwtjes trekt.

1. Aron Palmarsson (Aalborg Handbold)
De IJslandse spelmaker is overgekomen van FC Barcelona en neemt heel veel ervaring mee. Volgende zomer begroet Aalborg Handbold een nog grotere ster: Mikkel Hansen van PSG.

Net niet in de lijst opgenomen: Melvyn Richardsson (FC Barcelona), Ivan Cupic (RK Zagreb) en Cedric Sorhaindo (Dinamo Bukarest).

Advertentie