Skip to main content

Ron Klemann kan het toch niet laten

Ron Klemann mag toch eigenlijk wel Mister Bevo worden genoemd. Het boegbeeld van handbalvereniging Bevo uit Panningen nam twee jaar geleden met de landstitel afscheid van het handbal. Na 16 seizoenen won Klemann met zijn club in een thriller van de Limburg Lions en werd hij kampioen van Nederland. Het was de bekroning van een schitterende carrière. Toch kan Klemann het niet helemaal laten, de 35-jarige helpt namelijk het tweede team van Bevo uit de brand in de eerste-divisie.
“Een paar weken geleden ben ik gevraagd. De selectie van Heren 2 is aan de krappe kant. En dat met een periodetitel in zicht. Of ik een paar keer kon uithelpen, dat was de vraag. Daar heb ik ja op gezegd” aldus Klemann tegen Bevohc.nl

Advertentie

De ploeg won met Klemann meteen van Aalsmeer 2, een concurrent om de bovenste plekken. Toch gaat het voor Klemann allemaal niet meer zo gemakkelijk. “Het is vermoeiend moet ik eerlijk zeggen. Ik heb wel eerst een paar keer getraind. Maar een jaar lang niet gespeeld, op een paar wedstrijdjes na. Vergeet niet, ik ben 35 jaar..”

De ploeg van Klemann staat bovenaan in de eerste-divisie met één punt voorsprong op Aalsmeer 2.

Foto: BevoHC.nl

Advertentie

Join the discussion 7 Comments