Skip to main content

Aalsmeer en LIONS openen Final4 op eigen vloer

Om 20:00 beginnen de beide halve finales van de BENE-League. Aalsmeer en LIONS beginnen thuis.

Advertentie

In De Bloemhof ontvangt bekerfinalist Aalsmeer de titelhouder. Bij Achilles Bocholt, de nummer één van de reguliere competitie, is topschutter Serge Spooren bezig aan zijn laatste weken binnen de lijnen. De Belg gaat stoppen.

Vijf keer eerder schaarden de Noord-Hollanders zich bij de laatste vier van de BENE-League. Slechts éénmaal haalde Aalsmeer de finale. In 2009 ging het goud ten koste van rivaal Volendam mee naar de bloemenstad.

Minder dan 24 uur na het heenduel in Noord-Holland is in Bocholt de return. Morgen om 19:00 is Achilles Bocholt – Aalsmeer. De Belgische favoriet gaat op voor eindzege zes.

Ook om 20:00 klinkt vanavond tevens in Sittard een fluitsignaal. Nederlands kampioen LIONS moet in een tweeluik langs runner-up Visé om voor de vierde keer achter elkaar de eindstrijd van de BENE-League te bereiken.

Vorig jaar verloor LIONS, waar Ivo Steins en Ids Eussen geblesseerd buitenspel blijven, de finale van Achilles Bocholt. In 2022 waren de rollen omgedraaid.

Programma vanavond:
20:00 Aalsmeer – Achilles Bocholt, livestream
20:00 LIONS – Visé, livestream

Morgen:
17:00 Visé – LIONS
19:00 Achilles Bocholt – Aalsmeer

Op 6 of 7 maart is de finale van de BENE-League. Een week eerder op zaterdag 30 maart is in Almere de finale van de Nederlandse beker tussen Bevo en kanshebbers Aalsmeer.

Foto: FotoReza

Advertentie