Skip to main content

Aalsmeer en Visé halen op neutraal terrein in

By 25 februari 2022BENE-league, Competities, Voorpagina

Aalsmeer en Visé halen het gestaakte BENE-Leagueduel van drie weken geleden op neutraal terrein in.

Advertentie

Op 1 maar treffen de competitiegenoten elkaar in Panningen. In het onderkomen van Bevo wordt Aalsmeer – Visé opnieuw gespeeld. De gebroeders Geraets krijgen de schone taak het gespannen duel tot een net einde te brengen.

In beroep
Begin februari werd de partij in De Bloemhof na twintig minuten gestaakt. Bij 6-9 ontstond een vechtpartij. Tim Bottinga, Yves Vancosen en Nicolas Plessers kregen na respectievelijk een klap, kopstoot en duw- en trekwerk rood.

De tuchtcommissie heeft inmiddels een uitspraak gedaan. Bottinga heeft al twee van zijn twaalf wedstrijden schorsing erop zitten. Aalsmeer gaat in beroep tegen de lengte van de straf van de linkeropbouwer en wil vrijspraak voor Samir Benghanem die na de ruzie met Visé zes duels heeft gekregen.

Final4
Aalsmeer kan de punten goed gebruiken. De formatie van Bert Bouwer staat vierde. Deze plaats geeft na 22 wedstrijden recht op de Final4 van de BENE-League. Het verschil met nummer vijf op de ranglijst Volendam is met nog drie speelrondes te gaan slechts twee punten.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie