Skip to main content

Aalsmeer neemt Mik over

By 19 maart 2019BENE-league, Voorpagina

Aalsmeer heeft opnieuw toegeslagen op de transfermarkt. De regerend landskampioen kan volgend seizoen beschikken over Bart Mik.

Advertentie

Mik komt over van Hurry-Up. De 24-jarige rechterhoekspeler kwam in 2013 in Zwartemeer terecht. De Groninger maakte de overstap van tweede divisionist Unitas uit Rolde.

Met Hurry-Up promoveerde Mik in 2016 naar de BENE-League. In het Drentse oranje speelde de rappe flankspeler meerdere duels in de Challenge Cup. In 2017 strandde Hurry-Up pas bij de laatste vier van het Europese bekertoernooi. In de halve finale was latere winnaar Sporting Clube de Portugal te sterk.

René de Knegt
Bij Aalsmeer wordt Mik herenigd met René de Knegt. Ook de goalie maakt in de zomer de overstap van Hurry-Up naar de competitiegenoot uit Noord-Holland. Eerder hengelde Aalsmeer Pepijn Michielsen, Max de Maat, Niels de Jong en Donny Vink binnen.

Steigers
Hurry-Up staat flink in de steigers. Topschutter Tommie Falke verkast na dit seizoen naar Sporting NeLo. Dragan Vrgoc, Sven Suton, Sjoerd Boonstra, Tiago Azenha hebben hun contract met twee jaar verlengd. Ook René Jaspers is volgend seizoen te bewonderen in Zuidoost-Drenthe.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie