Skip to main content

Aanbieding voor Gielen, Smeenge stopt

Trainer/coach van E&O Freek Gielen heeft een aanbieding van een BENE-Leagueploeg op zak. Dat meldt RTV Drenthe.

Advertentie

Gielen werd in 2018 naar voren geschoven als hoofdtrainer van de Emmenaren. Met de groen-witten plaatste hij zich afgelopen weekend voor de strijd om promotie naar de BENE-League. Over twee weken start de best-of-five in het onderkomen van opponent Quintus uit Kwinstheul.

Of Gielen ook na de zomer bij E&O werkzaam is, is de vraag. Hij heeft een aanbieding van een BENE-Leagueploeg op zak. E&O hoopt dat Gielen, die bezig is aan het tweede seizoen van het Drentse driejarenplan, nog een seizoen in Emmen blijft.

Snel schakelen
Het bestuur van de eredivisionist is reeds met Gielen om tafel gegaan en heeft de jonge hoofdtrainer, assistent bij Oranje U18, gevraagd snel een knoop door te hakken. Zo kan E&O bij een eventueel vertrek van Gielen snel schakelen.

Henk Smeenge
Hoofdtrainer van de dames van de Emmenaren Henk Smeenge (foto onder) heeft zijn laatste wedstrijd voor E&O gecoacht. De Noord-Drentse trainer/coach van de eerste divisionist stopt na twee seizoenen. Onder Smeenge is E&O negende in de eerste divisie geëindigd.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie