Skip to main content

Achilles kan niet stunten tegen APai/Aristos

APELDOORN – De handballers van Achilles zijn er afgelopen weekend in eigen huis niet in geslaagd te winnen van APai/Aristos. De formatie Sander Barends verloor na een 12 – 14 ruststand met 21 – 30. Achilles komt zodoende op de een na laatste plaats staan in de eerste divisie, mede doordat Swift 2000 afgelopen weekend wist te winnen van Volendam.

Advertentie

In de eerste helft leek het nog een echte wedstrijd te worden tussen Achilles en APai/Aristos. Tijdens de eerste 10 minuten ging het redelijk gelijk op tussen beide ploegen. Bij de Amsterdammers was Tom van der Maas goed op schot en zo werd zodoende door Aristos het eerste gaatje geslagen (7 – 11). Een sterke periode van Achilles dichtte dit gaatje vervolgens weer, mede doordat Guus Sueters zijn ploeg op sleeptouw nam. De teams gingen met 12 – 14 de kleedkamer in.

Achilles begon slap aan de tweede helft. APai/Aristos kon kinderlijk eenvoudig uitlopen naar 12 – 18. Achilles probeerde dichterbij te komen maar het gat bleek al te groot. Een duidelijk gefrustreerd Achilles was niet meer in staat de wedstrijd te keren en moest toezien hoe Aristos in de laatste tien minuten nog verder uitliep: 21 – 30.

Volgende week speelt Achilles in Almere tegen de nummer laatst Havas. De wedstrijd begint om 19:30 uur.

Ad

Advertentie

Join the discussion 4 Comments