Skip to main content

AD- Steins: ‘’We hebben onszelf in een mooie uitgangspositie gemanoeuvreerd’’

By 25 april 2023Voorpagina

Advertentie – International Luc Steins (28) is bezig aan de laatste loodjes van een lang seizoen. De spelmaker van PSG is nog in de race voor meerdere prijzen en een ticket voor het EK van 2024, dat gespeeld gaat worden in Duitsland. We spraken hem over de eindsprint en zijn ambassadeurschap voor Blackroll.

Advertentie

De finale van het seizoen zit eraan te komen, ben je klaar voor de belangrijkste wedstrijden van het seizoen?
“We hebben er lang voor gestreden om de beslissende wedstrijden te mogen spelen en hoe dichterbij het komt, hoe groter dat besef gaat worden. Op dit moment voel ik me fit en ben ik er denk ik klaar voor. Ik kijk er in ieder geval enorm naar uit.”

Je bent sinds een jaar ambassadeur van Blackroll. Hoe kwam je voor het eerst in aanraking met het merk?
“Ik gebruikte de producten van Blackroll onbewust al toen ik in de jeugd speelde, om mijn lichaam zo goed mogelijk te verzorgen en fit te houden. Ik kwam ze met name tegen in de sportschool waar ik trainde.”

Welke producten gebruik jij tijdens trainingen?
“Tijdens de training gebruik ik met name de loopbands bij oefeningen tijdens de krachttraining.”

Advertentie

Wat is je lievelingsproduct en waarom?
“Toen ik besefte dat de recovery producten van mijn sportschool allemaal van Blackroll waren ben ik ze ook voor mezelf gaan aanschaffen. Dankzij het grote aanbod kun je er alle tools vinden die je nodig hebt om optimaal te kunnen presteren. Ik gebruik zelf graag de mini om mijn voeten te masseren, de recovery pillow om te reizen en uiteraard gebruik ik de foamroller dagelijks bij de trainingen.”

Je speelt heel veel wedstrijden op veel verschillende plekken door het jaar heen. Wat vind je daarvan?
“Het is inderdaad een druk schema in de zware Franse competitie, maar ook in de beker, Champions League en met de nationale ploeg is het programma pittig. Toch is het gaaf om dit allemaal mee te mogen maken en zeker als je veel mag spelen en fit kunt blijven.”

Welke spullen mogen er op reis niet missen in je koffer?
”Aangezien we met de nationale ploeg vaak onderweg zijn neem ik standaard de recovery pillow mee. Het is een superfijn kussen dat je heel makkelijk op kunt rollen en kan meenemen op reis, ook omdat het niet groot is. Ook thuis is het mijn lievelingskussen!”

Je bent nu weer bij oranje. Jullie hebben in de vorige interlandperiode goede zaken gedaan, hoe kijk je aan tegen aankomende week?
“We hebben onszelf door de goede resultaten tegen Kroatië in een mooie uitgangspositie gemanoeuvreerd en daar mogen we trots op zijn. Als we de komende week twee keer winnen zijn we ‘gewoon’ groepshoofd geworden, in een niet zo makkelijke groep. Dat zou echt weer een nieuwe stap in onze ontwikkeling betekenen.”

Je mag een product weggeven aan de lezer, voor welk product kies je?
“Dan kies ik voor het Blackroll kussen! Het plezier van lekker slapen gun ik iedereen.”

Wil jij een recovery pillow van Blackroll winnen? Ga dan naar Instagrampagina van Blackroll en volg de instructies.

Advertentie