Skip to main content

Afscheidsvideo Polman voor fans van Team Esbjerg

International Estavana Polman (29) heeft met een afscheidsvideo voor de fans het hoofdstuk ‘Team Esbjerg’ definitief afgesloten.

Advertentie

Op Instagram bedankt de Oranjedame de Deense club, fans en stad voor negen seizoenen. “Het is een geweldige reis geweest”, aldus Polman. “Ik kwam hier als een jong meisje en nu vertrek ik als een ‘volwassen meisje’.”

Niet de juiste manier
Onlangs maakte Team Esbjerg na juridisch gesteggel bekend het doorlopende contract van Polman te verscheuren. Zo is de opbouwspeelster vrij om bij een andere club te tekenen.

“Dit is de manier niet waarop ik wilde eindigen”, reageert Polman in de post op het ontstane conflict. Aan het einde van de afgelopen winter werd ze uit de wedstrijdselectie van Team Esbjerg gezet en keerde niet meer terug in het rood-wit. “Als ik ergens aan begin, wil ik dat afmaken. Dit is niet de manier waarop ik tot ziens wil zeggen.”

Hashtag
Eerder liet Polman als tafeldame in het programma Vandaag Inside al weten ondanks twee zware knieblessures nog niet klaar te zijn met de handbalsport. In de post geeft ze met de hashtag #notdoneyetwithhandball aan die uitspraak een vervolg.

Het is nog onduidelijk waar de Arnhemse na de zomer zal spelen. Sinds 2013 droeg Polman het tenue van Team Esbjerg.

Foto: FotoReza

Advertentie