Skip to main content

Amsterdamse handballers uit de kleren

By 12 december 2017Eerste Divisie, Voorpagina

De mannenploeg van US uit Amsterdam komt opnieuw met een naaktkalender. De herenselectie, uitkomend in de eerste divisie, gaat voor de tweede keer uit de kleren.

Advertentie

Zo’n drie jaar geleden legde fotograaf Raymond van Zessen, tevens speler van US, de herenselectie op de gevoelige plaat. De ploeg gaat op herhaling. Liefst dertien naakte selectieleden vertegenwoordigen op de kalender de verschillende maanden van het jaar. Zo zijn drie Spaanse spelers samen geportretteerd.

Naakte voorzitter
“US debuteert dit jaar in de eerste divisie. Het hoogste niveau waarop de club voor studenten ooit heeft gespeeld. Hier zijn extra kosten aan verbonden die de heren op deze manier voor hun rekening nemen”, licht voorzitter Jimmy Dücker toe. De leidsman van de Amsterdamse club schittert zelf ook in zijn adamskostuum.

Driehonderd exemplaren 
De blote eerstedivisionist hoop zo’n driehonderd exemplaren te verkopen. Tijdens het Kerstfeest op 16 december wordt de naaktkalender onthuld. De kosten bedragen vijftien euro. De naaktkalender is te bestellen door een mail te sturen naar h1.ushandbal@gmail.com.

Advertentie