Skip to main content

Aristos maakt technische staf compleet

By 13 juli 2017Eredivisie, Voorpagina

Eredivisionist DEF-Fire/Aristos heeft zijn technische staf voor het seizoen 2017-2018 compleet. Nadat eerder werd verlengd met Marcel Essing als trainer/coach van het opleidingsteam en Maarten Roestenburg was vastgelegd als hoofdtrainer is deze week voormalig speler Remco Kensen aan de technische staf toegevoegd.

Advertentie

De 38-jarige Beverwijker wordt assistent-coach bij de Amsterdammers. In juni liet de club uit de hoofdstad weten zich meer te willen richten op een duurzame invulling van het verenigingsbeleid. Volgens voorzitter Jaimy Brandenburg is met de formatie van de nieuwe technische staf een eerste stap gezet.

“Vanzelfsprekend zullen we niet in een keer alles hebben geprofessionaliseerd, maar met de uitbreiden van de technische staf hebben we zeker een grote sprong gemaakt”, licht Brandenburg toe.

Medische staf
“We willen focussen op de professionalisering van de vereniging”, vervolgt de preses. “Daar hoort bij dat we als club een aantal zaken goed moeten faciliteren. Zo hebben we geïnvesteerd in een eigen krachthonk in de sporthal en hebben we de samenwerking met Plexus Fysiotherapie en Fitness op Maat uitgebreid. Daarmee scheppen we ook op fysiek en medisch vlak de randvoorwaarden die nodig zijn om in de middenmoot van de eredivisie mee te draaien.” 

Foto: Aristos Amsterdam

Advertentie