Skip to main content

Assistent Bult tekent tot 2026 bij

By 17 februari 2023Buitenland, Duitsland, Voorpagina

De 40-jarige Mark Bult blijft ook de komende drie seizoenen de assistent van Maik Machulla bij Bundesliga-club SG Flensburg-Handewitt.

Advertentie

Bult heeft zijn aflopende contract in Noord-Duitsland met liefst drie jaar verlengd. Ook Machulla ligt tot en met het seizoen 2025/2026 bij SG Flensburg-Handewitt, de huidige nummer vijf van de Bundesliga, vast.

Twee landstitels
“Ik ben erg dankbaar dat ik met Maik en dit geweldige team mag blijven samenwerken”, aldus Bult. “De samenwerking kenmerkt zich door een groot vertrouwen. Maik en ik vullen elkaar perfect aan en weten precies wat we aan elkaar hebben. Dat is niet vanzelfsprekend.”

Al sinds 2017 maakt Bult onderdeel uit van de trainersstaf van SG Flensburg-Handewitt. In 2018 en 2019 werd de oud-international met de topclub kampioen van Duitsland.

Meemaken en vieren
“Ik ben blij dat ik de komende jaren kan bijdragen aan het succes van ons team. Ik hoop dat we er veel meer mogen meemaken en vieren”, besluit Bult. Hij verkiest een nieuwe krabbel bij SG Flensburg-Handewitt boven als hoofdtrainer instappen bij een tweede Bundesliga-club.

Foto: Ingrid Anderson-Jensen

Advertentie