Skip to main content

Baijens stopt per direct bij ARBO Rotterdam

By 9 april 2018Eredivisie, Voorpagina

Danny Baijens legt per direct zijn werkzaamheden neer bij ARBO Rotterdam. De Zuid-Hollandse club vecht tegen degradatie uit de eredivisie.

Advertentie

“Ondanks eerder uitgesproken commitment naar elkaar heb ik nu niet het gevoel dat de benodigde chemie aanwezig is. Misschien dat met een nieuw gezicht er een kentering kan komen in de tegenvallende resultaten. Dat is in deze fase van de competitie wel hard nodig”, laat Danny Baijens weten.

In de play-downs moest ARBO Rotterdam, hekkensluiter in de eredivisie, een flinke thuisnederlaag slikken tegen eerste divisionist Olympia’89. Ondanks de achterstand blijft handhaving het doel voor de aanstaande fusieploeg uit Rotterdam.

Koster
Het plekje van Baijens wordt ingenomen door zijn reeds aangekondigde vervanger voor het seizoen 2018/2019: Arjan Koster. Ik ga alle selectiespelers van ARBO Rotterdam bij elkaar halen om ze te laten weten wat ik van hen wil en verwacht”, legt Koster uit. “En mocht dat niet tot het gewenste resultaat leiden, dan weet iedereen alvast voor het komende seizoen welke koers we gaan volgen.”

Foto: Tina Kolthof

Advertentie