Skip to main content

BENE-League toevluchtsoord top trainersgilde

Met de aanstelling van Joop Fiege bij Initia Hasselt komt het aantal clubs in de BENE-League met Nederlandse begeleiding op zeven. De grensoverschrijdende competitie is hét toevluchtsoord voor de top van het Nederlands trainersgilde. 

Advertentie

Naast Fiege zal ook Martin Vlijm na de zomer over de grens werkzaam zijn. De oefenmeester stapt van JD Techniek/Hurry-Up over naar Sporting Nelo. Het Amsterdamse duo was een jaar geleden nog verantwoordelijk voor de nationale mannenploeg.

Met Bert Bouwer, Mark Schmetz en Peter Portengen kunnen respectievelijk landskampioen FIQAS/Aalsmeer, OCI-LIONS en KRAS/Volendam rekenen op de kennis en kunde van drie toptrainers. Bouwer loodste Aalsmeer in zijn eerste jaar naar de eerste hoofdprijs in Noord-Holland sinds bijna tien jaar.

Duo
Bij Wematrans/Quintus en Hurry-Up staan in september, tijdens de start van de BENE-League, duo’s van eigen bodem langs de zijlijn. In Kwintsheul verlengden Alex Curescu en Jos Klepke. De Drentse oranjehemden stelden international Tim Remer en Manuel Kremer aan.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie