Skip to main content

BENE-League wil groeiplannen realiseren en gaat samenwerken

De BENE-League gaat vanaf aankomend seizoen samenwerken met ByTomorrow en Allus Media om de competitie te laten groeien en gestelde ambities waar te maken.

Advertentie

ByTomorrow en Allus Media gaan de competitie en twaalf clubs adviseren en ondersteunen op het gebied van marketing, content en live productie. De samenwerking heeft als doel om de competitie commercieel te laten groeien en zo interessanter te maken voor fans, kijkers en sponsoren.

Richting fans en partners
Voorzitter van de BENE-League Tjark de Lange over de samenwerking: “Sportief gezien ligt er een sterk fundament. We kiezen met deze samenwerking met ByTomorrow voor versterking van de positionering van de BENE-League richting fans en partners.”

Met Allus Media werkt het NHV al enige tijd samen. Het bedrijf uit Overijssel verzorgt namens de bond onder andere de livestreams van oefeninterlands en bekerfinales. Ook ByTomorrow is bekend met de sportwereld, want Nederlandse Basketball Bond is een opdrachtnemer van het bureau.

Houten en Izegem
Vanaf september strijden de zes beste clubs van Nederland en België om de titel die in handen is van Achilles Bocholt. Vanuit de eredivisie is Houten naar de BENE-League gepromoveerd. Het Belgische AtomiX heeft het plekje afgestaan aan debutant Izegem.

Foto: FotoReza

Advertentie