Skip to main content

Van den Beucken blijft Bevo trouw

Jeroen van den Beucken blijft bij Targos/Bevo. De 24-jarige hoekspeler zette vrijdagavond zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis. Zo blijft een transfer naar het buitenland uit.

Advertentie

De international ging in het voorjaar op trainingsstage in Duitsland. Met de verlenging maakt Van den Beucken korte metten met alle geruchten. De productieve flankspeler verlengt met een jaar in Panningen.

“Binnen BEVO worden komend seizoen de nodige vernieuwingen doorgevoerd”

“Binnen Bevo worden komend seizoen de nodige vernieuwingen doorgevoerd in het trainingsprogramma, wat voor mij ook belangrijk is om me verder te ontwikkelen”, ligt Van den Beucken zijn keuze toe. “Daarnaast wordt er achter de schermen hard gewerkt om voor komend seizoen weer een sterk en ambitieus team samen te stellen.”

Hoofdcoach
De Noord-Limburgse club heeft nog geen vervanger aangewezen voor de vertrokken hoofdcoach Harold Nusser. Wel wist Bevo in een vroeg stadium de terugkeer van Dario Polman te melden. De populaire spelmaker verdedigt na de zomer weer de kenmerkende clubkleuren van de landskampioen van 2014.

Foto: FotoReza

Advertentie