Skip to main content

Bevo en LIONS kloppen Belgen

By 25 november 2023BENE-league, Competities, Voorpagina

Bevo en LIONS hebben vanavond in de BENE-League afgerekend met hun Belgische tegenstander. Geen punten over de grens voor Houten.

Advertentie

Tijdens de eerste speelronde van de tweede seizoenshelft klopte Bevo hekkensluiter Izegem: 34-30. Vlak voor rust zorgde Sybren Stijweg (foto) in Panningen al voor het gaatje van negen (20-11).

In de tweede helft liet Bevo na 33-25 de teugels vieren. Door de thuisoverwinning komen de geel-blauwen op twaalf punten en op gelijke hoogte met KTSV Eupen.

Na 18-20
Over de grens is LIONS op bezoek bij Hubo Handbal overeind gebleven. Waar het heenduel tussen beide teams nog in 30-30 eindigde, trok de ploeg van Fred Michielsen vanavond aan het langste eind: 22-29 (11-12).

Tot 18-20 kon Hubo Handbal met de nummer drie van de BENE-League mee. In de slotfase drukte LIONS, waar Jasper Adams zeven keer scoorde en BFC’er Kjeld Dekker was aangesloten, met succes door.

In Neerpelt
Houten is niet met punten uit België teruggekomen. Sporting Pelt was veel sterker dan de Utrechters. Na 20-12 halverwege werd het 37-23 voor de rood-witten.

Foto: FotoReza

Advertentie