Skip to main content

Bevo krijgt eindelijk tijd te helen

By 21 december 2022BENE-league, Competities, Voorpagina

Na een nieuwe nederlaag heeft Bevo vijf weken rust en dat komt de gepijnigde BENE-Leagueploeg uit Panningen heel goed uit.

Advertentie

De Limburgers gingen gisteravond in eigen huis ten onder tegen Sporting Pelt. Na 7-15 bij rust werd het 18-28 voor de gasten uit Limburg.

Op eigen vloer moest trainer/coach van Bevo Richard Curfs noodgedwongen hoekspelers in de opbouwrij laten meedraaien. Door een blessuregolf hadden Sybren Stijweg, Niels Poot en ook zevenvoudig doelpuntenmaker Kaj Geenen gisteravond tegen Sporting Pelt vaker de bal in de handen dan ze gewend zijn.

Ook Van Katwijk
Curfs kan nog altijd geen beroep doen op spelers als Dario Polman, Melle van Katwijk en Niek Jordens. De twee laatstgenoemde spelers hebben een zware kruisbandblessure. Met het WK voor de deur krijgt Bevo eindelijk tijd te helen.

Na vijf nederlagen op rij weet Sporting Pelt weer wat winnen is. In Panningen keepte Nick Deekens een dijk van een pot. Landgenoten Tommie Falke, Bartek Konitz (beiden vier doelpunten), Bart Köhlen en Dylan Vossen (beiden drie) werkten zich namens de bezoekers uit België tegen Bevo op het scoreformulier.

HandbalNL League
Op 28 januari 2023 hervat Bevo de BENE-League met een uitwedstrijd tegen koploper Achilles Bocholt. De mannen van Curfs moeten genoegen nemen met plaats negen en focussen zich op de lente wanneer de HandbalNL League begint.

Foto: FotoReza

Advertentie