Skip to main content

Bevo laat koploper van BENE-League glippen

Bij 18-22 leek laagvlieger Bevo op weg naar een daverende stunt, maar in het slot van het uitduel in Bocholt hebben de Limburgers de koploper van de BENE-League toch laten glippen: 29-25.

Advertentie

Joris Gillé, vorige maand met België actief op het wereldkampioenschap, zette een energiek Bevo even op 10-14. Bij de geel-blauwen liet Dario Polman zich na een blessure weer zien binnen de lijnen. Nog voor de pauze kwam de nummer één op de ranglijst Achilles Bocholt terug tot 14-13.

Serras en Versteijnen
Andere WK-gangers zorgden voor de nieuwe marge van de gasten uit Panningen. Kobe Serras tekende na rust voor de 15-19 terwijl doelman Arjan Versteijnen (foto) zijn oude werkgever tot het uiterste dreef. In Polen was Versteijnen de stand-in van Bart Ravensbergen.

Na de derde van Luuk Santing (18-22) en nog een kwartier te gaan ging het mis bij Bevo. De pijp was leeg en Achilles Bocholt rook bloed. Vijf minuten voor tijd viel de 25-25 en Jeroen de Beule, nog zo’n WK-ganger die gisteravond zich weer in de BENE-League liet zien, scoorde zowel de 25-26 als 25-27. Ook Versteijnen kon Achilles Bocholt in de slotfase niet stuiten.

Uit naar Tachos
Bevo blijft zo negende in de competitie. De formatie van Richard Curfs gaat zaterdagavond bij Tachos op bezoek.

Foto: FotoReza

Advertentie