Skip to main content

Bevo ontvangt promovendus in BENE-League, ook finalisten treffen elkaar

By 21 september 2023BENE-league, Competities, Voorpagina

Bevo – Houten is het Nederlandse onderonsje in de vierde speelronde van de BENE-League. Ook is zaterdag het treffen tussen de finalisten van afgelopen seizoen.

Advertentie

Vorig weekend verloor Bevo nipt van Visé (30-28). Zaterdagavond blijven de geel-blauwen in Panningen. Promovendus Houten komt op bezoek.

Hans van Dijk
De partij wordt een bijzondere voor Bevo-trainer Hans van Dijk (foto). Tussen 2013 en 2017 had hij de aanstaande gasten uit Utrecht onder zijn hoede. Onder Van Dijk promoveerde Houten meerdere keren om in de eredivisie uit te komen.

Gelijktijdig is Achilles Bocholt – LIONS. De finalisten van vorig seizoen hebben beiden vijf punten. Alleen koploper Visé doet het beter met zes punten.

Iets goed te maken
Verder in België: Sporting Pelt – Aalsmeer en Hubo Handbal tegen een oude werkgever van hoofdcoach Peter Portengen Volendam. Laatstgenoemd team heeft na de remise van een week geleden tegen KTSV Eupen iets goed te maken. Volendam bleef met de Belgen op bezoek steken op 36-36.

In Zwartemeer speelt Hurry-Up voor de tweede keer op rij thuis. Tijdens de laatste partij in Drenthe was de formatie van Sven Hemmes te sterk voor Sporting Pelt (31-23). Zo zijn de verwachtingen voor zaterdag gegroeid bij de fans van Hurry-Up.

Programma zaterdag 23 september:
20:15 Bevo – Houten
20:15 Izegem – Visé
20:15 Sporting Pelt – Aalsmeer
20:15 Hubo Handbal – Volendam
20:15 Achilles Bocholt – LIONS
20:15 Hurry-Up – KTSV Eupen

Foto: FotoReza

Advertentie