Skip to main content

“De Bevo Tifosi gaan helemaal los, dat geeft mij extra energie”

Het was afgelopen weekend één groot handbalfeest bij de tweede best of three tussen Targos Bevo en OCI-Lions. Vooral het publiek van Bevo vormde een grote steun in de rug voor hun ploeg, zo vertelde Sonni de Jonge direct na de wedstrijd aan een verslaggever van de NOS.

Advertentie

“Als je kijkt naar de ambiance, als je kijkt naar de sfeer, als je kijkt naar de Bevo Tifosi. Die gaan helemaal los. Dat geeft mij extra energie en als ik dan die ballen erin schiet dan is dat gewoon fantastisch. Echt het mooiste wat er is” aldus een glunderende De Jonge.

tif

De harde kern van Targos Bevo, de Bevo Tifosi, tijdens de wedstrijd tegen OCI-Lions.

Martin Vlijm
Eerder kreeg de Bevo aanhang ook al een compliment van hoofdtrainer Martin Vlijm. De 57-jarige Amsterdammer liet direct na de eerste verloren finale in de best of three weten dat er binnen de lijnen misschien wel verloren was, maar dat het eigenlijk gewoon 1-0 stond voor de fans van Bevo: “De supporters van ons hebben vandaag wel gewonnen van de supporters van Lions. Als je 10 doelpunten achterstaat en ze blijven je zo ondersteunen. Chapeau! En volgende week zitten meer dan duizend van die gekken op de tribune bij ons, dus verwacht ik nog meer ondersteuning. Misschien is dat net dat zetje dat wij nodig hebben.”

Op hoeveel meereizende supporters Bevo volgende week in Sittard kan rekenen is nog niet bekend. Zij zullen er vanzelfsprekend wel alles aan gaan doen om hun club te ondersteunen, zo liet een van de oprichters van de Bevo Tifosi weten aan Handbal Inside.

Foto: FotoRezaAdvertentie

Join the discussion 17 Comments