Skip to main content

Bevo toont spierballen en haalt Jansen terug

Na twee seizoenen afwezigheid is Robin Jansen (25) aankomend seizoen weer in De Heuf te bewonderen. De schutter keert terug bij Bevo.

Advertentie

De interesse van Bevo in Jansen was al een tijdje bekend. Hij ruilt na twee seizoenen Volendam weer in voor de club waar de linkeropbouwer tussen 2013 en 2018 reeds speelde.

Met de komst van Jansen toont Bevo haar spierballen. Eerder deze transferzomer moest de formatie van Jo Smeets om financiële redenen Yme Bertels (Initia Hasselt), Arjan Versteijnen (Achilles Bocholt) en Daniël Eggert laten gaan.

Bekerwinst
In het geel-blauw van Bevo speelde Jansen zich in de kijker bij Oranje. Bij Volendam won hij in 2019 de beker. Het afgelopen seizoen maakte Jansen in het vissersdorp een minder succesvol jaar mee.

De transfer van Jansen is een van de meest opvallende in de BENE-League. Hij keert Volendam, dat eerder onder meer Sander Visser (HSG Nordhorn-Lingen) en Tim Claessens (Achilles Bocholt) zag vertrekken, de rug toe voor een competitiegenoot. In het afgelopen en afgebroken seizoen plaatste Bevo zich voor de Final4.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie