Bevo weer koelste in De Heuf

Voor de tweede keer in één week heeft Bevo een belangrijke en nipte zege in Panningen geboekt. Na LIONS moest ook Hurry-Up er in De Heuf aan geloven: 32-31.

In de midweek eindigde Bevo – LIONS in 26-24. Tegen de gasten uit Zwartemeer gaf de thuisploeg een voorsprong bij rust even uit handen.

Na 17-14 was het Sverre Jansen die een kwartier voor tijd namens Hurry-Up gelijk maakte (23-23). Met nog twee minuten te gaan stonden de bezoekers zelfs kort met 30-31 voor.

Jeroen van den Beucken bracht de spanning in Panningen terug (31-31). Aan de overkant keerde Arjan Versteijnen een poging van René Jaspers. Na een time-out van Bevo-coach Danny van Katwijk, redding van Boris Tot en veel passes prikte Nick de Kuyper vijf tellen voor het eind de winnende voor Bevo tegen de eigen touwen.

Door de overwinning komt Bevo in de HandbalNL League op zes punten. Evenveel als Aalsmeer en Volendam dat in Kwintsheul afrekende met het nog puntloze Quintus (26-31). LIONS volgt met vijf terwijl Hurry-Up het na drie pittige uitwedstrijden moet doen met één.